Bedrijvengids

Jansma Wonen

Al 25 jaar is Jansma Wonen dé sfeermaker van Friesland. Je vindt bij ons alles op het gebied van behang, vloeren, gordijnen, raamdecoratie, horren en buitenzonwering.

 

Iedereen verdient een fijne sfeervolle plek om te wonen en/of te werken. Wij creëren graag een plek waar jij je thuis voelt. Met onze passie en kennis bekleden wij iedere vloer, raam en wand zowel binnen als buiten huis. Dit doen wij echter niet zonder een goed advies. Van onze verschillende producten vertellen wij jou graag de voor- en nadelen zodat je zelf een weloverwogen beslissing kunt maken. Wij verkopen alleen kwalitatief hoogwaardige producten die perfect passen bij jouw woon- of werksituatie. Elk product maken wij op maat en stemmen wij volledig af op jouw wensen. Dat jij jarenlang van jouw nieuwe interieur kunt genieten, staat te allen tijde voorop!

 

Smart homes
Domotica krijgt steeds een grotere rol in woningen. Wil je ook een smart home? Met onze oplossingen kun je gordijnen, luxaflex, zonwering en verlichting met jouw stem bedienen. In onze speciale Luxaflexshop vertellen wij je er graag meer over.

 

Projecten van groot tot klein
Wil je jouw woonkamer gezelliger maken met een nieuw behang? Of heb je een leeg bedrijfspand dat getransformeerd moet worden tot een bruisend kantoor met fijne werkplekken? Ieder project krijgt onze volledige aandacht en behandelen wij alsof het onze laatste opdracht kan zijn. Dat wij niet snel tevreden zijn, heeft ons veel tevreden klanten opgeleverd. 

 

Thuis in jouw huis en in onze winkel
Ons motto is: hard werken, lachen en kwaliteit leveren. Met ons eerlijke advies en onze hoogwaardige producten creëren wij graag een thuis voor jou. Wij vinden het ook belangrijk dat jij je thuis voelt in onze winkel. Daarom zorgen wij voor een fijne sfeer in onze winkel en maken graag een grapje.

 

 

Contactgegevens

Jansma Wonen

Fuormanderij 53

9254GS Hurdegaryp

Tel 0511 477 752

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

13.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 17.30 uur
10.00 - 16.30 uur
gesloten