Bedrijvengids

Apuls cijfers & advies

Een trouwe kameraad in bedrijfsadvies
Bij Apuls staat al meer dan 20 jaar de gezonde relatie met de cliënt centraal. Wij tellen uw cijfers en geven eerlijk advies voor de beste bedrijfsresultaten. Met een team van meer dan tien medewerkers is Apuls uw partner voor het voeren van verschillende fiscale en financiële diensten.


Meer dan administratieverwerking

Directieleden Nanne van der Veen, Jan de Vries en Jan Tabak kennen door hun jarenlange ervaring de knelpunten van ondernemers. Uw bedrijfsresultaten zijn van groot belang voor de strategie binnen uw onderneming. U moet kunnen vertrouwen op heldere feiten. Vanuit deze kennis willen wij u graag adviseren en begeleiden. Voor ons telt dat u tevreden bent over het eindresultaat. Naast verwerking van uw administratie kunnen wij u ook van dienst zijn op het gebied van:

 

• bedrijfsadvies
• fiscaal advies
• salaris zaken
• online boekhouden
• jaarrekeningen
• interim management


Uw administratie- en belastingpartner

Apuls is lid van het Register Belastingadviseurs. Als administratie- en belastingadvieskantoor verzorgen we alle administratieve en fiscale zaken voor ondernemers. Onze proactieve houding zorgt ervoor dat u op het juiste moment de juiste beslissing neemt over investeringen, kosten, opbrengsten, belastingen etc.

Contactgegevens

Apuls cijfers & advies

Meester W.M. Oppedijk van Veenweg 8A

9251GA Burgum

Tel 0511 46 20 75

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur