Bedrijvengids

De Mediastrateeg

Wil jij meer klanten werven?
Uit onderzoek blijkt dat klantenwerving een van de grootste knelpunten is voor het MKB. Door de laatste economische ontwikkelingen staat klantenwerving als knelpunt de komende jaren zelfs met stip bovenaan. Wat je normaal gesproken aan marketing doet is niet meer voldoende om je klanten over de streep te trekken. Je vraagt je af wat je hier aan kan doen en gaat brainstormen. De juiste oplossing komt er vaak niet. En de huidige situatie maakt het alleen nog maar moeilijker!


Meer klanten en meer omzet?
De Mediastrateeg vertelt in een gratis marketing-adviesgesprek precies hoe je dit realiseert! Samen brengen we alle ideeën in kaart. Met onze jarenlange ervaring op marketinggebied en kennis van de actuele markt, stellen we samen een marketingplan op en adviseren je over de optimale strategie. Zodra dit marketingplan vorm heeft gekregen en je doelen zijn bepaald, werkt ons netwerk van specialisten het plan uit in een creatief proces. Het is deze combinatie van kennis, strategie en vaardigheid die uitermate succesvol voor je kan zijn. De Mediastrateeg helpt je graag om nieuwe klanten te werven.


Wij garanderen je tevredenheid!?
De Mediastrateeg garandeert dat je tevreden bent. Is niet alles naar tevredenheid afgevinkt? Dan hoef je de factuur niet te betalen. Wij zijn zelf immers ook pas tevreden als alles klaar is! 
 

Contactgegevens

De Mediastrateeg

Schoolstraat 23

9251EA Burgum

Tel 0511-461294

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur
08.30 - 17.00 uur