Lees exclusieve artikelen uit de regio. Word Pro-Actief

Bel 0511-461294

Tabak Keukens & Badkamers

Tabak Keukens: de beste keukenmerken

 

Tabak Keukens is al sinds 1977 een betrouwbare leverancier van een groot assortiment betaalbare kwaliteitskeukens. Tabak adviseert, levert en installeert keukens en allerhande inbouwapparatuur van gerenommeerde merken. Onze service vóór, tijdens en na de installatie krijgt u er gratis bij. Tabak is een familiebedrijf en bestaat uit een klein team van vader en zoon. In onze showroom, welke geopend is van maandagmiddag t/m zaterdag, staan heel veel keukens gebruiksklaar voor u klaar. Wilt u liever bij u thuis afspreken, dan kan dat altijd op afspraak. Van uw keuken maken we een fraaie 3D-presentatie, zodat u goed kunt beoordelen of uw nieuwe keuken aan uw eisen voldoet of uw verwachtingen overtreft.

 

De badkamerspecialist van Friesland!

 

Tabak Badkamers heeft een divers assortiment aan bekende en onbekende merken badkamers, sanitaire producten en een verscheidenheid in stijlen. De keuze voor de klant is groot. Wij bieden een degelijke kwaliteit en advies op maat. Wij zijn als familiebedrijf uiterst flexibel en bieden veel persoonlijke service tot en met de installatie en afwerking. Kom langs of bel ons voor een afspraak op locatie.

 

Badkamers voor senioren en minder validen

 

Het renoveren van een badkamer kan heel wat voeten in de aarde hebben. Als klant voelt u zich soms net een projectmanager wanneer u de werkzaamheden van de badkamerleverancier, aannemer, installateur en stukadoor op elkaar moet afstemmen. En dan maar hopen dat u niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Dat het anders kan bewijst Tabak Badkamers & Keukens. Dit familiebedrijf neemt het gehele renovatietraject uit handen. Ook op het gebied van hulpmiddelen ontzorgt Tabak Keukens & Badkamers u graag. 

 

Afbeelding Afbeelding
Contactgegevens

Houtlaan 11
9203AN Drachten

Tel: 0512-530020
E-mail: info@tabakkeukens.nl
www.tabakkeukens.nl
Volg ons op Facebook: TabakKeukensDrachten

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag

13.00 - 17.30 uur
09.30 - 17.30 uur
09.30 - 17.30 uur
09.30 - 21.00 uur
09.30 - 17.30 uur
09.30 - 17.00 uur