Marietta Petkova in concert Assen
Marietta Petkova in concert Assen Foto: M. Mees

Pianoconcert door concertpianiste Marietta Petkova

zaterdag 25 mei 2024 16:00 tot 17:15

De professionele concertpianiste Marietta Petkova brengt een gevarieerd programma, bestaande uit sonates en solo-stukken van componisten uit verschillende periodes, zoals Van Beethoven, Chopin, Debussy en Rachmaninov. Marietta Petkova is een gevierd concertpianiste, wier uitzonderlijke kwaliteit snel werd erkend in Nederland en ver daarbuiten. Ze is een pianiste die de ziel van muziek weet te bereiken, wat je ook onder ziel verstaat. Wie haar concerten bijwoont, zal zeker een uitzonderlijke ervaring hebben. Zie verder haar website: https://www.mariettapetkova.rocks/

Het concert is in de sfeervolle historische Dorpskerk, een Rijksmonument, te Beetsterzwaag. Organisatie: Cultbee, Reserveren aanbevolen!  Meer informatie: www.cultbee.nl 

U kunt gratis parkeren naast de Dorpskerk, Van Lyndenlaan 5, 9244 BV Beetsterzwaag
Aanvang: 16:00 uur;  welkom vanaf 15:40 uur. Er wordt fris of koffie/thee geschonken. Einde:              17:15 uur; het concert duurt een uur zonder pauze. Entree: Concert € 15, - (t/m 18 jaar: gratis). Kaart-voorverkoop - online (excl. boekingskosten) via Eventbrite. Gebruik deze link: https://Pianoconcert-Cultbee-25mei.eventbrite.nl

Locatie