Afbeelding
Foto: dbieb

Cursus Leren computeren

dinsdag 21 mei 2024 13:30 tot 14:30

Wie het lastig vindt om met de computer of smartphone te werken, ervaart steeds meer problemen in het dagelijks leven. Tegenwoordig gaat immers heel veel online: van bankieren tot het aanvragen van een toeslag of het maken van een afspraak bij de kapper. Ook is het soms best een uitdaging om ‘bij te blijven’. Ontwikkelingen gaan immers zó snel...

Er starten een aantal nieuwe reeksen Leren Computeren. In 10 lessen leren we je de basis en ga je aan de slag met praktische, dagelijkse dingen. We breiden je kennis steeds een stukje verder uit. Denk bijvoorbeeld aan een mail met bijlage versturen, online iets kopen, het invullen van formulieren of veiligheid en het maken van een goed sterk wachtwoord. Daarnaast maken we in de lessen ook gebruik oefenen.nl zodat je thuis, als je wilt, ook kunt oefenen.

Meedoen? De cursus is gratis.
Je kan je aanmelden bij de balie of misschien op onze website dbieb.nl/dbiebhelpt. Na je aanmelding neemt een medewerker van dbieb contact met je op.