Afbeelding
Foto: Fotobewerking W.Helfrich

Lezing De Cipier

zondag 7 april 2024 14:00 tot 16:00

Met genoegen nodigen wij u uit voor een boeiende lezing getiteld “De Cipier - Het Verhaal van een Gevangenisbewaarder” door spreker Willem Helfrich. De lezing werpt een fascinerende blik op de evolutie van het gevangeniswezen, vanaf de 17e eeuw tot heden.

Ticket: € 5,50 p.p. incl koffie en thee.

Willem Helfrich, een ervaren gevangenisbewaarder, zal zijn unieke inzichten delen over de veranderingen in het gevangenisstelsel gedurende verschillende eeuwen. Van historische contexten tot hedendaagse uitdagingen, Helfrich zal de luisteraars meenemen op een reis door de geschiedenis van de cipier.

Dit is een uitgelezen kans om meer te weten te komen over de rol van de gevangenisbewaarder en de transformaties die dit beroep heeft ondergaan. De lezing zal niet alleen informatief zijn, maar ook een gelegenheid bieden voor interactie en vragen.

Over de spreker:

Willem Helfrich is een gerespecteerde gevangenisbewaarder met twintig jaar ervaring in het vak. Zijn diepgaande kennis en persoonlijke ervaringen maken hem een boeiende spreker die het publiek zal meenemen op een reis door de geschiedenis van de cipier. 

Wij verheugen ons op uw komst en op een inspirerende middag vol kennis en inzichten met de mogelijkheid om dit boeiende onderwerp met u te delen.

Locatie