Alzheimercafé Noordoost Friesland

dinsdag 23 april 2024 19:30 tot 21:30

Deze avond vertelt Hetty Combs over haar werk as creatief therapeut, ouderencoach en beeldend kunstenaar. Als 0ud-verpleegkundige en mantelzorger heeft ze meer dan dertig jaar ervaring met ouderenzorg. Haar kennis en ervaring zet ze in voor het verbeteren van welzijn en gezondheid.Zingeving zit vaak in kleine dingen. Het belang van serieuze persoonlijke aandacht, afgestemd op de individuele mens, staat voorop.Kunst kan daarbij een perfect communicatiemiddel zijn. Kunst brengt plezier, ontspanning en diepgaand contact.Hetty ontwikkelt ook materiaal speciaal afgestemd op de persoon die zij begeleidt. Op deze avond wordt er niet alleen geluisterd maar kan er ook geproefd worden van het zelf creatief bezig zijn, zonder een echte kunstenaar te hoeven zijn. Het samen plezier beleven staat daarbij voorop!