Afbeelding
Foto: Swingkoor Burgum , Joost Wiersma orkest Jistrum

Spring is in the Air, Swingkoor Burgum in samenwerking met Muzykforiening Joost Wiersma B

zondag 21 april 2024 15:00 tot 17:00

Swingkoor Burgum viert het 10-jarig jubileum als zelfstandig koor en nodigt u uit voor een vrolijk voorjaarsconcert samen met het Joost Wiersma orkest B uit Jistrum .

Het koor van ruim dertig zangers, onder leiding van Vronie de Vreeze en met Paul Bergman aan de piano, zingt een gevarieerd programma van swingende muziek uit de jaren twintig van de vorige eeuw tot meer hedendaagse nummers. Van Louis Armstrong en Elvis Presley tot Stevie Wonder en Michael Bublé.

Het Joost Wiersma orkest B speelt samen met leden van het jeugdorkest Kroost van Joost een eigen repertoire .  Het B-orkest van Muzykforiening Joost Wiersma komt als fanfareorkest uit in de 5e divisie en is vaak voor concerten te vinden in Jistrum en omgeving. Samen met leden van jeugdorkest Kroost van Joost onder leiding van Johan Postma, neemt het orkest u mee op een muzikale reis langs de stappen van het leren muziek maken. Met nummers zoals het meer klassieke DoReMi uit de Sound of Music tot een hedendaagse Tik-Tok medley.

Houdt u van Swing, Jazz en Pop met een vleugje anders? Kom dan naar  “Spring is in the Air!”, een vrolijk voorjaarsconcert voor en door jong en oud. Entree: € 7,50 ; kinderen t/m 12 jaar gratis. Kaarten kunt u reserveren via concert@swingkoorburgum.nl. U ontvangt een bevestiging. Er is ook kaartverkoop aan de zaal. U kunt bij de kassa contant betalen of door middel van een QR-code

Locatie