Martin Mans
Martin Mans Foto: persfoto Martin Mans

Orgelconcert Martin Mans

vrijdag 12 april 2024 20:00 tot 22:00

Martin Mans, een van de bekendste organisten van Nederland, verzorgt op vrijdag 12 april  een concert op het Hillebrandorgel van de Grote Kerk in Drachten. De avond begint om 20.00 uur, een kaartje kost 10 euro. 

Martin Mans treedt regelmatig op voor radio en televisie. Hij begeleidt en dirigeert diverse koren en bekende artiesten, toont een ongekend enthousiasme voor nieuwe projecten en vormt samen met pianist Jan Vayne het duo ‘klaviervirtuozen’.

Daarnaast is hij artistiek leider van The Martin Mans Band. Hij is dirigent van het Christelijk Waddinxveens Mannenkoor de Gouwestem, mannenkoor Noord-West Veluwe uit Nijkerk, het Zaans Interkerkelijk Mannenkoor en hij leidt de mannenensembles The Martin Mans Formation de Urker Mans Formatie. Met zijn Vocalgroup VOICE brengt hij klassieke en popularie koormuziek van hoog niveau. Zeer bijzonder is zijn dirigentschap van het Canadese Mannenkoor LIBERTAS ‘The Voice of Liberty’. Een aantal keren per jaar reist hij naar Ontario in Canada om leiding te geven aan dit mannenkoor.

Locatie