Wytske Holtrop en Caspar Vos.
Wytske Holtrop en Caspar Vos. Foto: Ingezonden

Concert Wytske Holtrop en Caspar Vos in Doarpstsjerke Rottefalle

zondag 19 september 2021 15:00

Na een stil coronajaar waarin veel concerten noodgedwongen moesten worden geannuleerd, is de plaatselijke commissie van Doarpstsjerke Rottefalle zeer verheugd dat Wytske Holtrop en Caspar Vos op zondagmiddag 19 september de aftrap voor het nieuwe seizoen zullen geven.

Wytske Holtrop uit Gersloot speelt cello sinds haar zesde jaar en kreeg haar eerste lessen in de muziekschool in Beetsterzwaag. In 2018 behaalde zij haar master cum laude aan het Conservatorium in Genève. Caspar Vos behaalde aan het Amsterdams Conservatorium zijn masterdiploma cum laude in 2014. Ze treden regelmatig samen op.
In Rottevalle spelen ze onder andere de Sonate opus 38 in e klein van J. Brahms en de Sonate pour violoncelle et piano FP 143 van F. Poulenc.

Het concert begint om 15.00 uur en de entree is € 10,00 (dit is inclusief een kopje koffie/thee). Reserveren is zeer gewenst, wilt u zeker zijn van een plek. De geldende RIVM maatregelen worden aangehouden hetgeen betekent dat de Doarpstsjerke minder bezoekers kan toelaten dan gebruikelijk, vol=vol.
Reserveren kan via doarpstsjerkerottefalle@gmail.com.

Locatie