Lees exclusieve artikelen uit de regio. Word Pro-Actief
Logo

Bel 0511-461294

 • Alles
 • (1)
  Lezingen
 • (10)
  Sport
 • (75)
  Theater
 • (16)
  Natuur
 • (19)
  Evenement

De weken van de Admiraal: Straatfestival met muziek

zondag 19 september 10:00 uur

Foto: Marit Anker

In Dokkum is het van eind augustus tot begin oktober feest in de weekenden, met activiteiten voor jong en oud. In de weken van de Admiraal staat ieder een thema centraal. Het is een samenwerking tussen Admiraliteitsdagen, Stichting Stadsfeesten Dokkum, Stichting Dokkum Cultureel, Lentekriebels en Ondernemersvereniging Dokkum.

De weken van de Admiraal krijgen een sportieve aftrap in het weekend van 28 en 29 augustus, met de start van de Benelux Tour en het bungeeroeien. De binnenstad van Dokkum fungeert vanaf dat weekend als museumhaven met boten en schepen van heinde en verre.

Op 4 en 5 september staat de streek centraal, met de Twirre Streekmarkt en muziek van muziekverenigingen uit de hele regio. Op 11 en 12 september is er een Foodfestival, op 18 en 19 september een Straatfestival met muziek. Op 25 en 26 september is er Historisch Straattheater in de stad. De Weken van de Admiraal eindigen op 2 en 3 oktober met een oogstweekend: een streekmarkt, ambachten en activiteiten voor kinderen staan dan centraal.

De weken van de Admiraal worden georganiseerd door samenwerkende partijen in overeenstemming met gemeente Noardeast-Fryslân.


deel deze activiteit

Locatie

Dokkum algemeen
Dokkum
Hoedemakersweg 4
9101BX


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.