Blijf fit en vitaal bij AAFit
Blijf fit en vitaal bij AAFit Foto: Ingezonden

Kom bewegen bij AAFit!

Heel Burgum naar een fitter leven tillen, zodat mensen kunnen doen wat ze willen doen. Dat is de wens van Auke Attema van AAFit. Een plek waar je gehoord en gezien wordt en waar je niet alleen komt om te sporten, maar om echt fit en vitaal (ouder) te worden. Dit wordt onder andere bereikt door EGYM.

“Je leert bij ons bewegen op een gezonde manier”, legt Auke uit. “Met EGYM ben je niet bezig met eentonige oefeningen, maar ben je je bewust van je lichamelijke conditie en hoe je deze kunt verbeteren.” De trainer kan op deze manier zich ook echt bezighouden met de interactie tussen hem/ haar en jou, wat weer kan leiden tot meer productiviteit en resultaat.

Hoe gaat het in zijn werk?

Er volgt eerst een uitgebreid gesprek. Wat is de reden dat je naar AAFit bent gekomen en wat zijn je doelen? Er wordt aan de hand van deze informatie een passend programma gemaakt. Daarna start de reis naar het te behalen resultaat en samen met de coaches wordt deze route uitgestippeld. “We maken een 0-meting. Je gewicht, lengte, je gehele lichaamssamenstelling, je kracht en nog veel meer wordt opgemeten. Deze gegevens komen op een persoonlijke polsband te staan. De EGYM-coach stelt dan alle toestellen in, zodat je ermee aan de slag kunt. Het voordeel hiervan is dat je niks verkeerd kunt doen. Alles is ingesteld op jou.”

Doelen behalen

Om de twaalf weken volgt een krachtmeting en met de gegevens hiervan wordt het programma eventueel aangepast. Hierdoor ga je niet over je grens. Via de app wordt alles bijgehouden, zodat je kunt zien wat je al bereikt hebt. Daarnaast kun je ook punten halen, wat ervoor kan zorgen dat je op een leuke en verantwoorde manier je doelen behaalt.

Circuittraining

Binnenkort wil Auke ook starten met circuittraining. Mensen kunnen dan in groepsverband gaan trainen waarbij alle spiergroepen worden getraind en ook je conditie wordt verbeterd. “Sommige mensen vinden dit gezelliger en gaan op deze manier eerder en vaker naar ons toe”, legt Auke uit.

Met het hele bedrijf

Tegenwoordig is er ook bedrijfsfitness wat de teambuilding kan versterken. "Met het bedrijf kun je ook komen sporten. Zo kun je onder andere het ziekteverzuim naar beneden brengen.”

Loop even binnen

Voor een gratis proeftraining of andere vragen kun je altijd contact opnemen of even binnenlopen. De koffie staat klaar en er is altijd wel iemand bij wie je terecht kunt. Een abonnement houdt in dat je onbeperkt kunt komen sporten. Elke dag van 8.00 – 21.00 uur en op zaterdag van 8.00 – 12.00 uur ben je welkom. En zeker niet onbelangrijk: in de warme maanden is er airco.

AAFit is gevestigd in gezondheidscentrum De Bank. Hier staat investeren in je gezondheid centraal. Zowel op lichamelijk als op geestelijk niveau zijn er tal van bedrijven gevestigd die hierbij kunnen helpen.

AAFit | Bulthuissingel 2 Burgum | www.aa-fit.nl | M: 06 – 25 26 23 61