Schoonheidsspecialiste Marianne Delandell biedt HiFu-behandelingen aan.
Schoonheidsspecialiste Marianne Delandell biedt HiFu-behandelingen aan. Foto: Ingezonden

HiFu: een strakkere huid zonder operaties

Een mooie strakke huid, snel en zonder heftige ingrepen. Bijna te mooi om waar te zijn, maar het kan. Schoonheidsspecialiste Marianne Delandell biedt nu HiFu-behandelingen aan. Het heeft bijna hetzelfde effect als een facelift, maar zonder operaties en geen hersteltijd.

High Intensity Focused Ultrasound

Dat onze huid steeds minder strak en gerimpeld wordt, weten we. Door een HiFu-behandeling kun je de onderste laag, het fundament, prikkelen. Er worden dan nieuwe cellen en collageen aangemaakt, zodat je huid steviger wordt. Hetzelfde effect als na een bindweefselmassage, maar dan sneller.

Een mini-facelift

Direct na de behandeling zie je resultaat en na drie maanden het maximumresultaat: je huid is strakker en de kleine rimpeltjes zijn minder geworden. De verbetering van de huis gaat wel tot zes maanden door. “Het is zeker een goed alternatief voor een facelift”, vindt Marianne. Met behulp van ultrasound wordt de huid warm, waardoor het proces begint. Een HiFu-behandeling kan voor je gezicht, maar samen met ‘lipo’ ook voor benen, buik en armen. Pijn doet het niet, hooguit een kortstondig onprettig gevoel, maar dit hangt van het behandelgebied af.

Vet

Vet kan Marianne ook behandelen. "Met de zogenoemde Lipo vernietig ik de vetcellen.” Je kunt hierbij denken aan vet boven de knieën, taille, dijen en buik. "Het is absoluut niet een manier om af te vallen, het gaat om kleine vetophopingen die je zelf niet weg krijgt”, benadrukt de deskundige.

Schoonheidsspecialiste

Naast een HiFu-behandeling kun je bij Marianne ook terecht voor schoonheidsbehandelingen, Fibroblasting, make-up(advies), kleurenanalyse, verven en bindweefselmassages.

Open huis op vrijdag 7 juli 16.00-20.30 uur en op zaterdag 8 juli 10.30-13.00 uur. Binnenkort ook op Facebook!

Studio Mooi zo! | Marianne Delandell www.studio-mooizo.nl | Sponturf 3 Drachten | 06 – 5894 6625