Kom ook de nieuwe appartementen van Noflik Wenje bezichtigen op 7 juni.
Kom ook de nieuwe appartementen van Noflik Wenje bezichtigen op 7 juni. Foto: Ingezonden

Bezichtiging nieuwe appartementen Fidesta Noflik Wenje

Op 7 juni 2023 is er voor iedereen de gelegenheid om de nieuwe appartementen van Fidesta Noflik Wenje te bezichtigen. Na maanden intensief verbouwen zijn er vier splinternieuwe appartementen gerealiseerd voor senioren met een zorgbehoefte. Alle 4 appartementen zijn geschikt voor twee personen. De bezichtiging is van 10.30 uur tot 16.00 uur.

De appartementen maken het mogelijk voor bijvoorbeeld een echtpaar om toch samen te blijven wonen. Dit geldt ook als één van deze twee personen een zorgbehoefte heeft. Fidesta geeft hiermee de mogelijkheid om als stel samen te wonen met de benodigde ondersteuning onder hetzelfde dak.

Fidesta onderscheidt zich als een vertrouwd huis waar bewoners zelfstandig in hun eigen appartement met vrijheid en regie over hun eigen leven kunnen verblijven. Bewoners zijn nooit alleen. Er is altijd iemand nabij om zorg te verlenen. De beschutte woonomgeving, de warmte, persoonlijke aandacht, de huiselijke en gemoedelijke sfeer en de gezelligheid zorgen ervoor dat de bewoners zich er thuis en welkom voelen. Bent u benieuwd naar de nieuwe appartementen en wat Fidesta u kan bieden? Schroom dan vooral niet en kom naar onze open dag. Bij vragen staat er altijd iemand voor u klaar. Voor meer informatie over Fidesta kunt u ook terecht op onze website www.fidestazorg.nl.

U kunt ook bellen naar de zorgondernemers Annemieke Everaarts 06 1119 2075 & Geart Idzinga 06 2195 9156 of het vaste nummer van Fidesta Noflik Wenje 058-2023 064.

Zien wij u op 7 juni 2023 ook? U ben bij deze van harte uitgenodigd voor onze bezichtiging.