Zitexpert Peter Bergsma is in Burgum het aanspreekpunt voor alle vragen rondom zitcomfort.
Zitexpert Peter Bergsma is in Burgum het aanspreekpunt voor alle vragen rondom zitcomfort. Foto: Actief Media

Veilig en makkelijk opstaan met een Sta Op Stoel van Easysit

Het kan een hele toer zijn om op een vlotte manier uit je zitmeubel op te staan. Vooral wanneer de jaren tellen en alle ledematen niet meer zo soepel zijn, is het handig om daarbij een extra ‘steuntje in de rug’ te hebben. Dan biedt de sta op stoel van Easysit uit Burgum uitkomst. “Senioren die op zoek zijn naar een sta op stoel, nodigen we graag in onze winkel uit om zelf te ervaren hoe gemakkelijk opstaan met zo’n stoel gaat”, aldus zitexpert Peter Bergsma van Easysit in Burgum.

Bespaar jezelf een lange zoektocht op internet, want hoe een sta op stoel werkt moet je beslist zelf ervaren. “Een sta op stoel, is niet een bepaald type stoel, maar eigenlijk een relaxfauteuil met een ingebouwde sta op functie”, legt Peter Bergsma uit. “Je merkt meteen dat je zonder veel kracht uit de stoel kunt komen. Dat is echt een enorm verschil met een gewoon zitmeubel.” En ben je op zoek naar een draaibare variant dan is het goed om te weten dat de draaifunctie blokkeert zodat je veilig kunt opstaan.

Elektrische bediening

Het mooie van de sta op stoel is dat ze allemaal elektrisch bediend worden, waarbij optioneel een accu ingebouwd kan worden. Dit voorkomt dat je over snoeren struikelt. En of je nu lang of kort bent er is altijd een perfect zitmeubel op maat zoals een sta op stoel, een bank of relaxfauteuil. “We hebben in onze showrooms een zeer uitgebreide collectie sta op stoelen en relaxfauteuils, zodat iedereen van een perfect zitcomfort kan genieten en makkelijk op kan staan”, merkt zitspecialist Peter Bergsma tot slot op.

Kom dan langs in onze showroom aan Ymkersstrjitte 32 te Burgum. Daar kun je direct en gratis voor de deur parkeren. Voor meer informatie kijk op www.easysit.nl of bel naar 088 622 0220.