Afbeelding
Foto: De Mediastrateeg

De Mediastrateeg officieel Google partner!

De Mediastrateeg is trots om aan te kondigen dat we nu officieel Google Partner zijn! Dit betekent dat we door Google erkend worden als een betrouwbare en ervaren partner op het gebied van online marketing. Als Google Partner hebben we toegang tot de nieuwste tools en middelen om onze klanten te helpen hun online aanwezigheid te verbeteren en hun doelgroep te bereiken.

Een van de voordelen van het werken met een Google Partner is dat we in staat zijn om effectieve campagnes te ontwikkelen met behulp van de nieuwste technologieën en best practices. Dit betekent dat we kunnen zorgen voor een optimale targeting en een nog beter rendement op de investering van onze klanten. Als Google Partner hebben we ook toegang tot exclusieve trainingen en ondersteuning van Google, waardoor we up-to-date blijven met de nieuwste trends en ontwikkelingen.

De Mediastrateeg is gespecialiseerd in het opzetten en uitvoeren van Google Ads campagnes en het meten in Google Analytics. Daarnaast bieden we ook andere diensten aan, zoals het maken van websites en webshops, zoekmachineoptimalisatie en social media marketing. Het partnerschap met Google stelt De Mediastrateeg in staat om nog betere resultaten te behalen voor hun klanten en hen te helpen om meer succes te behalen met hun online marketing.

Met het partnerschap met Google zet De Mediastrateeg een volgende stap in het bieden van hoogwaardige onlinemarketingdiensten aan onze klanten. Voor meer informatie over De Mediastrateeg en onze diensten kunt u terecht op hun website demediastrateeg.nl