Week van de Stenen winkel
Week van de Stenen winkel Foto: Ingezonden

Week van de Stenen Winkel: ‘In Burgum maken de winkels er een feestje van!’

Algemeen

In de week van 8 tot en met 14 mei 2023 vindt de tweede landelijke ‘Week van de Stenen Winkel’ plaats. Een initiatief om de lokale stenen winkels in het zonnetje te zetten en aandacht te creëren voor de waarde van deze winkels bij de consument. In Burgum doen ook vele winkels mee! Lokale ondernemers organiseren in de ‘Week van de Stenen Winkel’ allerlei feestelijke activiteiten op de winkelvloer om de kracht van de stenen winkels te vieren, samen met hun klanten.                                             

Er is in die week ook een actie van meerdere winkeliers samen. Wanneer je bij deze winkeliers een aankoop vanaf minimaal € 20,00 doet (het minimum bedrag kan verschillen per winkelier), ontvang je een stempel op een stempelkaart. Bij 5 stempels van verschillende deelnemers kun je gratis oranjekoek voor 6 personen ophalen bij Bakkerij van der Berg op de Markt of een bloemetje bij Bloemtique aan de Lageweg. Zie voor voorwaarden de achterzijde van de stempelkaart.                                               

Deelnemende winkels: 

Sis Home & Flowers, Ess Woman, Boss Men & Women, Le Petit Paris, Aline Fashion, Beerda Mode, Mitra Slijterij it Span, Juwelier Kooi, Expert Meijer, Kofje en mear, de Vries Wonen, Keurslager Veltman, Zig Zag mode, Avalon Lingerie, Primera, Brinksma Optiek, Kapsalon Peter & Binny,Blokker, Top1Toys, Jensen Familyshop, Bakkerij Heslinga, Takko Fashion, Studio Hair, Boekhandel Burgum, Bloemtique, de echte Groenteman Burgum, Lokaal 9 delicatessen en Atelier Outfit.                                       

“We kijken ernaar uit om samen met iedereen in en om Burgum de kracht van onze lokale stenen winkels te vieren en nog eens te onderstrepen waarom deze winkels een plekje verdienen in ons mooie centrum”, nodigen de deelnemende winkeliers iedereen uit om lekker te komen shoppen in Burgum.