Kom zaterdag 22 april ook langs bij de nieuwe BENN E-bike shop in drachten. Op de foto eigenaar Benn Veninga.
Kom zaterdag 22 april ook langs bij de nieuwe BENN E-bike shop in drachten. Op de foto eigenaar Benn Veninga. Foto: Actief Media

BENN E-bike shop nu open met nieuwe winkel in Drachten

Algemeen

Met een derde winkel na Leeuwarden en Harlingen opent eigenaar Benn Veninga in mei officieel een nieuwe BENN E-bike shop aan de Noorderkade 44 in Drachten. Ik zie dat steeds meer dertigers besluiten om een e-bike te kopen, en zelfs hun auto wegdoen.” BENN E-bike shop is een speciaalzaak van e-bikes in het betaalbare segment. Zaterdag 22 april kunnen belangstellende alvast een sneak-preview in de e-bike shop nemen.

Benn Veninga ziet dat de e-bike onder een breed publiek volledig ingeburgerd is. Van oud tot jong maakt gebruik van een e-bike zodat je optimaal mobiel bent, fit blijft en met een mooi bereik tussen de 70 en 90 kilometer overal kunt komen waar je wilt.

Vier jaar geleden werd de eerste stap gezet met een speciaalzaak voor e-bikes in Leeuwarden. Na Harlingen dus nu een derde e-bike winkel. We richten ons daarbij op het betaalbare segment tussen de 1100 en 4000 euro. Daarbij zie je dat dertigers steeds meer gebruik van de e-bike maken voor het woon-werk verkeer. Een afstand tussen de 10 a 15 kilometer wordt steeds vaker afgelegd op een elektrische fiets. Bovendien kun je de accu op je werk weer makkelijk opladen.”

Met merken zoals Van Dijck en Qwic biedt Benn moderne e-bikes aan. Klanten die in Drachten een nieuwe e-bike kopen, kunnen daar ook voor het onderhoud terecht. Die helpen wij dan snel, zodat ze weer vlug op pad kunnen.” Bij BENN E-bike shop zijn geen traditionele fietsen te koop. Wel is er een wand met fietsonderdelen en fietstassen. Benn nodigt iedereen uit eens binnen te stappen in de nieuwe winkel waarbij een proefritje op een nieuw aan te schaffen e-bike ook mogelijk is.

BENN E-bike Shop - Noorderkade 44 Drachten www.bennfietsenwinkel.nl/fietsenwinkel-drachten/