Soulzangeres Shirma Rouse treedt op met De Bazuin uit Oentsjerk in De Lawei in Drachten
Soulzangeres Shirma Rouse treedt op met De Bazuin uit Oentsjerk in De Lawei in Drachten Foto: Ingezonden

De Bazuin uit Oentsjerk en Shirma Rouse klaar om harten te veroveren

Algemeen

Brassband De Bazuin Oenkerk organiseert op zaterdag 11 februari 2023 weer een veelbelovend Valentijnsconcert in De Lawei te Drachten. Grote verrassing van de avond is gastartiest Shirma Rouse, beter bekend als ‘The Dutch Queen of Soul’.

De kaartverkoop is inmiddels van begonnen. Na één jaar van afwezigheid en een ‘huiskamereditie’ in 2021, verzorgt brassband De Bazuin Oenkerk haar jaarlijkse Valentijnsconcert weer in schouwburg De Lawei. De band, uitkomend op het hoogste niveau, staat sinds september 2021 onder leiding van dirigent Jaap Musschenga.

Soulzangeres Shirma Rouse 

De voorbereidingen voor het concert zijn volop aan de gang. Het belooft een muzikale, vermakelijke en hartverwarmende avond te worden, samen met Shirma Rouse, een van Nederlands meeste gevraagde zangeressen.

Voor het altijd drukbezochte Valentijnsconcert – het jaarlijkse muzikale hoogtepunt van De Bazuin Oenkerk – worden de charmes volop in de strijd gegooid om bekende artiesten aan te trekken. Shirma Rouse is niet voor niets geliefd. Zij staat bekend om haar intens rijk-warme stemgeluid en verbazingwekkend grote bereik.

Saxofonist Marrich Noordmans

Ook te gast deze avond is saxofonist Marrich Noordmans. Momenteel speelt zij bij het Syrène Saxofoon-kwartet en het militaire orkest Fanfare ‘Korps Nationale Reserve’ – FKNR. Bijzonder is dat zij op alle types saxofoons uit de voeten kan, van sopraan- tot baritonsaxofoon.

Kaarten bestellen

Het Valentijnsconcert in De Lawei te Drachten wordt, gezien de edities in het verleden, graag bezocht door zowel brassbandkenners als ook liefhebbers van een gezellige en muzikale avond. De Bazuin Oenkerk, Shirma Rouse en Marrich Noordmans zijn er klaar voor om menig hart te veroveren! Kaarten bestellen voor dit spetterende en hartverwarmende avondje uit kan via de website van De Lawei of door contact op te nemen via de Facebookpagina van de band.