Jaakop van der Weij en Rob Wijnstra (rechts) sjouwen een wasdroger in een bijkeukenkast in de showroom.
Jaakop van der Weij en Rob Wijnstra (rechts) sjouwen een wasdroger in een bijkeukenkast in de showroom. Foto: Actief Media

De Haan Keukens neemt graag uw gehele project uit handen

Zaken

Bij het installeren van een keuken komt vaak veel kijken. De Haan Keukens in Noardburgum neemt graag uw gehele project uit handen: het demonteren van de keuken, het installatiewerk, het stucwerk, het timmerwerk, het tegelzetten et cetera. Dit scheelt u veel tijd en stress, zeker nu bouwbedrijven en installateurs het smoordruk hebben. 

“Wij werken met vaste vakmensen”, zegt Rob Wijnstra, die samen met zijn vrouw Janny eigenaar is van De Haan Keukens. “Zij houden er in hun planning rekening mee dat wij iedere maand een bepaald aantal opdrachten hebben. Hierdoor kunnen wij snel schakelen.”

Janny bewaakt als projectmanager strak de voortgang van het project en is ook het vaste aanspreekpunt tijdens het project. “Ik houd de regie, bespreek alles met u en de vakmensen, doe de planning en hoor regelmatig of er geen obstakels zijn.”

Volgens haar zijn zeer uitgebreide projecten mogelijk. “Jaakop van der Weij van Bouwbedrijf van der Weij monteert onze keukens. Hij verricht dus ook timmerwerk en bouwkundige aanpassingen. Mijn zwager heeft een installatiebedrijf zodat ook een nieuwe meterkast geen probleem is. Ook werken wij met een vaste stukadoor en tegelzetter. Wij ontzorgen u met het gehele project.”

Rob en Janny vertellen u graag de mogelijkheden in de showroom onder het genot van een kop koffie, thee of gekoeld water met of zonder bubbels. “Wij hebben sinds een week de nieuwste Quooker hier in de showroom”, vertelt Rob. “Dit is een kraan waar naast warm en kokend water, ook gekoeld en bruisend water uitkomt. Wij geven graag een demonstratie.”

De Haan Keukens | Woudweg 3a Noardburgum | 0511 - 472 400 | keukencentrum-dehaan.nl