Schoenen met een stevige pasvorm.
Schoenen met een stevige pasvorm. Foto: Actief Media

Een schoen met goede pasvorm is de basis voor langdurig loopcomfort

Zaken

Wie van jongs af aan op de populaire sneakermerken, duur of goedkoop wandelt, loopt het risico om op latere leeftijd voetklachten te krijgen. Bij Lampers Schoenen in Burgum geldt daarom het advies om altijd op stevige schoenen met een goede pasvorm te lopen.

“Soepele zachte schoenen lopen misschien in eerste instantie lekker, maar op de lange duur krijg je hierdoor klachten. Zijn er eenmaal klachten dan wordt vaak meteen aan steunzolen gedacht. Dit is echter lang niet altijd nodig. Door voor een stevige schoen met een goede pasvorm te kiezen, kan de klacht vaak opgelost worden”, laat Sjoerd Lampers weten.

BIj Lampers Schoenen in Burgum hebben ze daarom een uitgebreide collectie beschikbaar van merken die een bewezen goede pasvorm hebben. Je moet dan denken aan: Hartjes, Twins & Trackstyle (voor kinderen), Durea in verschillende wijdtematen zoals E, G, H en K. Daarnaast zijn ook de merken Finn Comfort, Wolky, Stuppy, Hickersberger en Ganter in Burgum verkrijgbaar. 

Loop daarom gerust eens bij Lampers Schoenen in Burgum binnen om het verschil met uw oude schoenen zelf te ervaren. “We gunnen mensen een goede stevige schoen met een prima pasvorm, zodat je de hele dag zonder klachten doorkomt”, laat Sjoerd Lampers tot slot weten.