Zomerse bijbellezingen. Foto ter illustratie.
Zomerse bijbellezingen. Foto ter illustratie. Foto: Eugene Barmin / Freepik.com

Zomerse bijbellezingen in Walterswâld

Algemeen

Steeds weer weten jongeren en ouderen de weg te vinden naar de Zomer Bijbellezingen in Wâlterswâld. Daar verzorgt ds. K.H. Bogerd - Hervormd predikant van Wâlterswâld - voor het zevende seizoen een zevental Zomer Bijbellezingen. In de periode na de bouwvakvakantie volgen er nog een drietal lezingen. 

De Bijbellezingen bevatten vervolgstof en staan in het teken van ‘de Romeinenbrief uitgelegd en toegepast’.  Ds. Bogerd geeft de volgende toelichting: ‘Ik doe mijn uiterste best om het gedeelte zo uit te leggen en toe te passen dat ook degenen die voor het eerst komen, aan kunnen haken, zonder dat zij de bespreking van de voorgaande hoofdstukken hebben gevolgd.’ 

De Bijbellezingen vinden plaats in Maranatha (tegenover de kerk Tsjerkeloane 75) op de volgende woensdagavonden: 24 augustus (Romeinen 5), 7 september en 21 september. De avonden beginnen om 19.30 uur en eindigen om 20.30 uur. Na afloop staat de koffie klaar. De toegang is vrij. De avonden zijn ook digitaal te volgen via de website van de gemeente: www.hervormdwouterswoude.nl.