De vorige editie van Tuinconcert in Burdaard.
De vorige editie van Tuinconcert in Burdaard. Foto: ingezonden

Tuinconcert in Burdaard wordt minituinfestival

Cultuur

Zondagmiddag 14 augustus vindt de tweede editie van Tuinconcert in Burdaard plaats. Dit keer in de tuin van bed and breakfast RĂªst en Romte op Steenendamsterweg 5. Met maar liefst drie artiesten is het Tuinconcert een minituinfestival geworden voor muziekliefhebbers van jong en oud. De muzikanten die komen spelen zijn Leonard Ford, Esther de Jong en Tim Tells.

Aan de bezoekers wordt gevraagd hun picknickkleed mee te nemen en de mindervaliden onder hen kunnen een (klap)stoel meenemen. Iedereen mag zelf een plekje zoeken. Tijdens het tuinconcert zal er koffie, thee en fris geschonken worden en er is ook een kleine versnapering verkrijgbaar. 

Het tuinconcert begint om 14.30 uur. De toegang is gratis. Aan bezoekers wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd om de kosten te dekken die zijn gemaakt om dit tuinconcert te laten plaatsvinden. Wat over is wordt in een potje gestopt voor de organisatie van het volgende tuinconcert. 

Omdat het evenement plaatsvindt in de buitenlucht, is het afhankelijk van het weer of het door kan gaan. Houd daarom goed de Facebook- of Instagrampagina van Tuinconcerten Burdaard in de gaten voor alle informatie en de laatste updates.