Afbeelding
Foto: Ingezonden

Veilig je eigen bankzaken regelen en online bankieren

Op donderdag 23 juni van 10.00 tot 11.30 zijn de medewerkers van de Rabobank te gast in de Waadwente (Birdaarderstraatweg 68) in Dokkum om tips te geven over veilig internetten en mensen op weg te helpen met internetbankieren.

Je hebt ongetwijfeld weleens verhalen gehoord over mensen die het slachtoffer zijn geworden van digitale oplichting. Geld is afhandig gemaakt doordat slachtoffers een geloofwaardig Sms-bericht of mail ontvangen die (zogenaamd) van hun bank afkomstig is. Deze bijeenkomst geeft praktische tips waar je op moet letten. Begrippen als phishing en cookies komen onder andere aan bod. 

Naast veilig internetten kun je meer te weten komen over internetbankieren. Iedereen is welkom, alleen of samen met bijvoorbeeld een zoon, buurvrouw of vriend. Je hoeft dus geen klant te zijn van de Rabobank om aan te kunnen sluiten. Aanmelden is niet nodig en deelname is kosteloos. 

Neem voor meer informatie contact op met Marije Klaver van Stjoer via 06 247 813 30 of mklaver@stjoer.frl. Deze bijeenkomst is een initiatief van Sluit mij aan (www.sunenz.nl/sluitmijaan), een initiatief van Sûnenz en Stjoer.