Still uit de film Foodies.
Still uit de film Foodies. Foto: ingezonden

Start kaartverkoop, Simmerdeis en films in De Lawei

Algemeen

Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan de voorbereiding voor het nieuwe theaterseizoen in De Lawei. De kaartverkoop start op zaterdag 18 juni om 12.00 uur. Uiteraard staan op 18 juni de kassamedewerkers klaar en kan er telefonisch, aan de kassa en online besteld worden. De nieuwsgierigen kunnen vanaf 10 juni alvast het aanbod online bekijken en een wensenlijstje maken of de brochure ophalen bij De Lawei, tijdens openingstijden.

Simmerdeis
Op 24, 25 en 26 juni gaat Simmerdeis weer los in het Slingepark. Dit jaar spelen Roxeanne Hazes, The Vices, Them Dirty Dimes, THE QOOL QUEST, Faske en nog veel meer artiesten op de muziekpodia. Maar ook het (straat)theater zal zeker niet onderbelicht zijn. Zo kan men aan de wandel met de Tall Tales Company en heeft Company Sacékripa de bijzondere voorstelling ‘Marée Basse’ in een tent op het festivalterrein. Voor de kleintjes is er ‘De Tuin der Zintuigen’ vol prikkelende verrassingen, kan er een reus gebouwd worden, en kun je onderdeel zijn van het boslaboratorium. Kijk voor het gehele programma op www.simmerdeis.nl.

Films in De Lawei 
‘Ali & Ava’ is een optimistische, romantische film die zich afspeelt in de sobere setting van de voormalige industriestad Bradford. Er bloeit een relatie op die al snel wordt overschaduwd door de sporen van Ava’s eerdere relatie en het ineenstorten van het huwelijk van Ali.

Wetenschapper Alma moet in ‘Ich Bin Dein Mensch’ drie weken lang samenwonen met een levensechte robot, die volledig op haar persoonlijke behoeftes en karakter is afgestemd. Ze ontmoet uiteindelijk Tom, het mechanische equivalent van haar perfecte levenspartner, die tot het absolute uiterste zal gaan om haar gelukkig te maken.

‘Foodies’ is een verfrissende en sprankelende romantische komedie. Wat heb je over voor je droombaan, de zoektocht naar ware liefde en heb je de moed om jezelf te durven zijn? Wanneer foodblogger Sam per ongeluk een negatieve recensie schrijft over het restaurant van de chef waar zij verliefd op is geworden, werkt ze zichzelf steeds verder in de problemen.

Sterverslaggever France de Meurs schuwt in de film ‘France’ de sensatie niet wanneer dit voor hogere kijkcijfers zorgt. Haar hectische bestaan komt plotseling tot stilstand wanneer ze betrokken raakt bij een verkeersongeluk. Terwijl France rust probeert te vinden in de anonimiteit, blijft haar beroemdheid haar achtervolgen totdat een mysterieuze liefdesaffaire een einde lijkt te maken aan haar zoektocht. Kijk voor data en tijden op www.lawei.nl/film