Afbeelding
Foto: Ingezonden

Kaatstrainingen voor dames en heren in Dokkum

Algemeen

Vrijdag 6 mei start Kaatsvereniging Oostergo met kaatstrainingen voor dames en heren van 18 jaar en ouder. Door een toename in het aantal jeugdleden heeft een flink aantal ouders diverse malen aangegeven ook het kaatsspel te willen leren of een comeback te willen maken op de kaatsvelden. Het bestuur heeft hier tijdens de algemene ledenvergadering gehoor aan gegeven door voor de maand mei trainingen voor hen te faciliteren en vanaf de maand juni het competitiekaatsen nieuw leven in te blazen. 

De trainingen zijn toegankelijk voor alle niveaus. Ook de huidige seniorenleden van de vereniging zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de trainingen en de competitie. De trainingen zijn iedere vrijdagavond van 19.30 tot 20.30 uur. Tamme Visser uit Anjum gaat de trainingen en begeleiding voor zijn rekening nemen. Tamme Visser is een enthousiaste en ervaren kaatstrainer. 

De kaatsvereniging beschikt over een aantal kaatswanten die gratis kunnen worden gebruikt. Iedereen in en rond Dokkum mag deelnemen aan deze trainingen. Om inzicht te krijgen in het aantal deelnemers aan deze trainingen vraagt de kaatsvereniging een ieder om zich via de mail even aan te melden. Het mailadres is info@kvoostergo.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met Joop Dijkstra 06 - 22 46 44 25.