Eigenaresse Marjanke Wagenaar.
Eigenaresse Marjanke Wagenaar. Foto: Ingezonden

Modezaak Hipp heropent de deurenop nieuwe locatie

Algemeen

Modezaak Hipp in Burgum werd zeven jaar geleden gestart door eigenaresse Marjanke Wagenaar. Bij Hipp kan men terecht voor damesmode, schoenen en accessoires. “Wij onderscheiden ons in persoonlijke aandacht voor de klant. Wij vinden het belangrijk dat iedereen bij ons kan slagen, ongeacht budget, leeftijd of maat. Bij het samenstellen van de collectie let ik bijvoorbeeld goed op de pasvorm van kleding, deze moet goed aansluiten bij verschillende vrouwelijke vormen. Vandaar dat onze collectie begint bij maat 34 en eindigt bij maat 48. Het belangrijkste voor mij is dat mensen iets kopen waar ze zich fijn in voelen. Kleding die écht bij je past, laat je stralen”, aldus de eigenaresse.  

Nu is de winkel verhuisd naar Schoolstraat 56, op zo’n 50 meter van de oude locatie aan de Passaazje. Marjanke Wagenaar: “Het nieuwe pand is veel ruimer en dat biedt nieuwe mogelijkheden. Zo zijn er meer paskamers wat met name op drukke momenten een uitkomst zal bieden. Daarnaast hebben we nu meer ruimte voor onze schoenencollectie. In onze speciale ‘schoenenhoek’ vind je een uitgebreid assortiment leuke en betaalbare schoenen.”

De nieuwe winkel is ingericht volgens de kenmerkende ‘Hipp-stijl’ met veel houtwerk, goud en zwart. Het geheel zorgt voor een stijlvol en gezellig interieur.