De zangeressen van K3 laten zich inspireren door het oude Egypte.
De zangeressen van K3 laten zich inspireren door het oude Egypte. Foto: Ingezonden

Bios Burdaard z(sw)ingt met de dans van de Farao

Algemeen

Hanne, Marthe en Klaasje (K3) zijn terug op het witte doek voor hun tweede filmavontuur. Dat brengt hen deze keer in Egyptische sferen, op zaterdagavond 26 februari 2022 vanaf 19:00 uur. Bios Burdaard vertoont dan de familiefilm ‘K3: De Dans van de Farao’ .

De K3-meisjes stellen hun nieuwe album voor in een Egyptisch museum. Ze brengen alles in orde voor hun optreden. Wanneer ze in het museum alle drie een wens doen bij een antieke Egyptische wenskat, komt die wens tot hun verbazing uit.

In MFC It Spektrum

Een familiefilm vol spannende avonturen, geinige onderbroekenlol en leuke, nieuwe liedjes. Kom en z(sw)ing mee in je stoel in MFC It Spektrum. De voorpret begint al met de kleurwedstrijd (de kleurplaten zijn te downloaden via Facebook of op te halen in It Spektrum) en er staat een heuse suikerspinmachine! 

Kaartjes

Kinderkaartjes voor deze leuke film zijn te verkrijgen via https://mgtickets.nl/event/1542. De kaartjes voor volwassenen zijn aan te schaffen via https://mgtickets.nl/event/1552/Familiefilm-K3-De-dans-van-de-Farao-volwassenen. De kaartjes zijn inclusief één consumptie.