Het uitgestelde dansfeest 'Back to the 60's & 70's' is 19 maart in De Lantearne en dan gratis.
Het uitgestelde dansfeest 'Back to the 60's & 70's' is 19 maart in De Lantearne en dan gratis. Archieffoto: Dick Kooy

Liefhebbers ‘golden oldies’ krijgen alsnog dansfeest

Algemeen

Nog geen drie weken nadat het besluit is genomen om het optreden van Abba Tribute een jaar op te schuiven, heeft het bestuur van Back to the 60’s & 70’s in Surhuisterveen besloten om op korte termijn toch een feestje te geven.

“De regels rondom corona zijn kortgeleden uitermate versoepeld, we mogen weer!”, legt voorzitter Joop Numan uit. Op zaterdag 19 maart zijn de deejays geboekt voor het draaien van vele ‘golden oldies’.

De Lantearne verbouwd

“Het geduld van ons publiek is lang genoeg op de proef gesteld”, heeft Numan wel gemerkt. “Om er een extra feestelijk tintje aan te geven, vragen we deze keer geen entree.” Met deze joviale uitnodiging wil het bestuur ook vol trots het geheel vernieuwde zalencentrum De Lantearne aan haar publiek tonen. Gedurende de lockdowns is er achter de schermen volop gewerkt.

Drie dansfeesten afgelast

“In totaal hebben we de afgelopen twee jaar nu drie van onze dansfeesten afgelast”, blikt Joop Numan terug en geeft daarmee aan dat de liefhebbers weer toe zijn aan een feestje. De gratis kaarten zijn zolang de voorraad strekt af te halen op vrijdag 4 maart van 19.00-21.00 uur in zalencentrum De Lantearne in Surhuisterveen.

“Om de verdeling zo juist mogelijk te laten verlopen, mag een bezoeker maximaal vier kaartjes afhalen.