Afbeelding
Foto: Ivo Horn

Ureterp krijgt glasvezelnetwerk van DELTA Fiber Netwerk

Algemeen

DELTA Fiber Netwerk heeft goed nieuws voor de inwoners van Ureterp. Nog voordat de glasvezelcampagne op 2 februari 2022 eindigt, zijn er ruim voldoende aanmeldingen binnengekomen. Als eerste dorp in gemeente Opsterland krijgt Ureterp een toekomstbestendig glasvezelnetwerk van DELTA Fiber Netwerk. Alle inwoners die zich tijdens de glasvezelcampagne hebben aangemeld, worden persoonlijk geïnformeerd over het goede nieuws en het verdere verloop van de schouw- en de aanlegwerkzaamheden. Naar verwachting start de aanleg medio 2022 en zal deze voor het begin 2023 klaar zijn. 

Aanmelden zonder aansluitkosten tot 2 februari
De inwoners van de overige kernen in de gemeente Opsterland: Gorredijk, Beetsterzwaag, Nij Beets, Tijnje, Luxwoude, Langezwaag, Terwispel, Lippenhuizen, Hemrik, Wijnjewoude, Siegerswoude, Frieschepalen en Bakkeveen, hebben nog tot 2 februari om zich aan te melden voor een glasvezelabonnement. Wanneer er ook in die kernen voldoende animo blijkt, komt er daar glasvezel.

Aanmelden kan bij een van de telecomaanbieders Caiway, DELTA, Helden Van Nu, Kliksafe of Online.nl. Door op tijd aan te melden bespaart een huishouden de aansluitkosten van € 650,-, profiteert het van een scherp welkomstaanbod van de telecomaanbieders en zijn er de voordelen van glasvezel. Meer informatie en aanmelden kan via gavoorglasvezel.nl.