Kor Marinus in de nieuwe showroom aan de Florynwei 3A in Burgum
Kor Marinus in de nieuwe showroom aan de Florynwei 3A in Burgum Foto: Ingezonden

MARINUS KEUKENS: “In onze nopjes met deze prachtlocatie”

Algemeen

Met gepaste trots kondigt Kor Marinus aan met Marinus Keukens te zijn verhuisd naar een prachtig pand aan de Florynwei 3a in Burgum. “Er is afgelopen jaar veel veranderd. Ons bedrijf is gegroeid, het huidige pand werd te klein en willen we eventuele opvolging een breder podium kunnen bieden.”

Maar ook op die nieuwe locatie blijft het karakter van het bedrijf behouden, zo verzekert eigenaar Kor Marinus (59) “Het blijft compact en flexibel” Door de jarenlange ervaring weet Kor dat veel klanten de voorkeur geven aan een persoonlijke benadering.

Samenwerking met vakmensen

“Daarnaast kunnen ook de montage en het installatiewerk verzorgen dankzij een professioneel netwerk aan vakmensen” vertelt Kor. “Wij nemen de klant al het werk uit handen en dat geeft rust.” Dus geen stress om de vele werkzaamheden te regelen en te plannen, maar alles in één hand, één regie en één aanspreekpunt. “Altijd weer is het de samenwerking die het wint van de individuele aanbieders.”

Kor Marinus nodigt u graag uit, het is wel duidelijk dat dit meer dan de moeite waard is. ”Wij denken graag met u mee, welke mogelijkheden er zijn in uw specifieke situatie en luisteren graag naar uw persoonlijke wensen”, aldus de Friese ondernemer.