Komt Goed - Kliniek voor Orthopedisch Manuele Therapie
Komt Goed - Kliniek voor Orthopedisch Manuele Therapie Foto: Ingezonden

Kliniek Komt Goed vaart nieuwe koers

Algemeen

Burgum – Kliniek Komt Goed in Burgum kiest een andere koers en kiest daarmee voor de cliënt. Manueel therapeut Machteld kiest voor een nieuwe aanpak.

Vanaf 1 januari 2023 kunnen cliënten nog wel terecht bij Machteld van der Steen, maar de kliniek declareert de behandelingen niet meer bij de zorgverzekeraar. Cliënten betalen en bepalen voortaan zélf.

Komt Goed zit inmiddels 15 jaar in Burgum, met een volle agenda tot gevolg. Machteld van der Steen is zelf manueel therapeut, gespecialiseerd in complexe bewegingsklachten én behandelaar voor specifieke hoofd-, hals en kaak -klachten.

“Met al mijn ervaring en kennis kan ik juist de complexere klachten aan, maar dan wil ik wel fatsoenlijk de tijd nemen voor de mens, inclusief het héle verhaal en alle bewegingen. En de cliënt wil geholpen worden; een eventuele declaratie bij hun zorgverzekeraar regelen ze dan zelf wel, als de pijn maar weg is.”                                        

Wij adviseren de clieënt om goed te kijken naar de niet gecontracteerde zorg bij het afsluiten van de zorgverzekering voor het komende jaar. Meer info: www.kliniek-komtgoed.nl