Zorgboerderij De Witrik neemt de cheque in ontvangst.
Zorgboerderij De Witrik neemt de cheque in ontvangst. Foto: Ingezonden

PINGO seniorenvoetbaltoernooi VVT Schenkt cheque goed doel

Algemeen

De organisatie van het pingovoetbaltoernooi stelt ieder jaar een bedrag beschikbaar voor een goed doel. “Doordat we twee jaar geen toernooi konden houden door corona was dat helaas niet mogelijk. Maar dit jaar konden we ons achtste toernooi organiseren”, laat de organisatie weten.

Er waren maar liefst 21 teams die fel streden om de Harm Weistra Bokaal. Het vele publiek genoot volop zodat het een zeer geslaagde dag werd. “Nadien hebben wij als organisatie gezocht naar een goed doel om een cheque van € 250,00 te schenken. Dit jaar hebben we gekozen voor zorgboerderij “De Witrik” wyldpaedwest in Twijzelerheide. 

Deze zorgboerderij is een stichting en wordt geleid door Pytsje vd Veen met enthousiaste vrijwilligers en stagiaires. Er komen op deze zorgboerderij mensen met verschillende beperkingen. In de boerderij is een grote woonkamer dat een vertrouwt beeld geeft naar de bezoekers toe. Er komen op deze zorgboerderij mensen met verschillende beperkingen. In de boerderij is een grote woonkamer dat een vertrouwt beeld geeft naar de bezoekers toe. Ook worden e bezoekers zinvolle activiteiten aangeboden, zowel binnen als buiten op de boerderij. Na de goeie gesprekken op “De Witrik” komt het geldbedrag op een goeie plaats terecht. Voor meer informatie kijk op de website www.zorgboerderijdewitrik.nl daar leest u meer.