Open dag Skeelervereniging Surhuisterveen
Open dag Skeelervereniging Surhuisterveen Foto: Ingezonden

Open dag Skeelervereniging Surhuisterveen

Algemeen

Op zaterdag 1 april 2023 organiseert Skeelervereniging Surhuisterveen (SVS) haar jaarlijkse Open Dag. Tijdens deze dag is er de mogelijkheid om kennis te maken met de boeiende skeeler- en inline skatesport én met onze gezellige vereniging. Iedereen is van harte welkom vanaf 13:00 uur op de skeelerbaan aan het Blauknopke in Surhuisterveen.

Als je zelf skate spullen heb, neem ze dan mee. Voor wie geen eigen skates heeft, is er een kar met leenskates en beschermmaterialen, die bij droog weer gebruikt kunnen worden. Kortom, een leuke gelegenheid om het een keer op een echte skeelerbaan te proberen.

De Open Dag kondigt het begin van het nieuwe skeelerseizoen aan. Bij SVS wordt getraind op maandag en woensdag. Iedereen die het leuk vindt om te skeeleren is bij ons van harte welkom, van jong tot oud, en van beginner tot geoefende skeeleraar. Ter kennismaking kan je gratis aan twee trainingen meedoen. Kijk voor meer informatie over SVS op www.skeelerverenigingsurhuisterveen.nl of op onze Facebook/instagram pagina!

We hopen dat je er bij bent op zaterdag 1 april!