Joh. Bosgra staat voor kwaliteit en service voor alle (tuin)machines.
Joh. Bosgra staat voor kwaliteit en service voor alle (tuin)machines. Foto: Ingezonden

Groots in buiten! De tuin in met machines van Joh. Bosgra

Algemeen

Joh. Bosgra uit Hurdegaryp is met recht de grootste leverancier op het gebied van tuinmachines in de omgeving. De tuin- en gereedschapsspecialist biedt het hele pakket aan voor de tuin. Van snoeischaren tot aan professionele maaitractoren.

Nu de lente in aantocht is, vraagt de tuin onze aandacht. Iedereen wil zijn/haar tuin zo goed mogelijk verzorgen en daarbij horen goedwerkende machines. Eigenaar Ciska van der Heide-Bosgra: “Wij hebben een heel breed pakket aan A-merken, zoals Stihl, Honda en Stiga. Binnen deze merken hebben we een brede prijsopbouw, waardoor voor elke tuinier de juiste machine beschikbaar is. Onze medewerkers staan klaar met goed advies voor iedere situatie.”

Een mooi gazon

Waar de een droomt van een zitmaaier, heeft de ander liever een robotmaaier. “Robotmaaiers ontzorgen voor een heel groot deel. De robot maait het gras heel fijn en geeft het vervolgens weer als voeding terug, zo krijg je een mooi groen gazon. Als de klant dit wenst, installeren we de maaiers bij hen thuis.” Grasmaaiers zijn er in alle soorten en maten en de technologie staat zeker niet stil. Zo zijn er steeds meer machines die op accu’s aangedreven worden. Ook professionele hoveniers werken hier steeds vaker mee.

Alles op 1 plek

De kracht van Bosgra is dat je naar één plek kunt om alles te regelen voor de tuin: werkkleding, gereedschap, onkruidverdelgers, grasmaaiers, aanhangwagens en nog veel meer. Elke medewerker heeft zijn/haar eigen expertise en alle machines kunnen worden onderhouden en gerepareerd in de eigen werkplaats door professionele monteurs.

Bosgra is voor zowel particulieren als hoveniers en bedrijven de juiste plek voor uw tuinmachines.