Klaas-Johan en Sandra van der Weide van Keukencentrum Barkmeijer in Kollum.
Klaas-Johan en Sandra van der Weide van Keukencentrum Barkmeijer in Kollum. Foto:

Keukencentrum Barkmeijer in Kollum:
showroom vol nieuwe keukens

Sinds een jaar runnen Klaas-Johan en Sandra van der Weide Keukencentrum Barkmeijer aan de Singelweg in Kollum. Het eigenaarsechtpaar pakte direct de showroom aan, waarin diverse nieuwe keukens zijn te bewonderen.

Met bijna 25 jaar ervaring mag Klaas-Johan zich ondertussen een echte keukenspecialist noemen. Hij is altijd te vinden in de showroom om klanten te voorzien van persoonlijk advies. Zijn vrouw Sandra zorgt voor de telefonische ondersteuning en administratie. ‘’We adviseren onze klanten, maar meten ook keukens in en zorgen voor de plaatsing. De korte lijntjes maken het prettig voor de klant en we kunnen de prijzen laag houden door de kleine bezetting.”

Keuze

In de ruime en lichte showroom staan verschillende showroommodellen. ‘’We hebben daarnaast veel keuze in kleuren, stijlen en afwerking. Verder hebben we een ruim assortiment aan werkbladen en losse apparatuur, zoals de inductiekookplaten met afzuiging van Bora”, aldus Klaas-Johan en Sandra. ,,We zijn bovendien Keller dealer, een belangrijk Nederlands keukenmerk.”

Op de vernieuwde website van Keukencentrum Barkmeijer wordt een impressie gegeven van de ruime collectie. ,,Maar het is slechts een greep uit de mogelijkheden. Klanten mogen altijd bij ons binnenlopen om zelf een kijkje te nemen in onze showroom. Voor een persoonlijk adviesgesprek is het raadzaam vooraf een afspraak te maken, zodat we er alle tijd voor kunnen nemen!”