Alleen nog deze week BTW-korting op ALLES bij Madera Wonen te Dokkum
Alleen nog deze week BTW-korting op ALLES bij Madera Wonen te Dokkum Foto: Actief Media

Tot woensdag 14 december nog
BTW-korting bij Madera Wonen Dokkum

Met de komst van de kerstman in Nederland, neemt hij ook een flink koufront mee naar Friesland. Het is voor Madera Wonen te Dokkum een reden om tot woensdag 14 december 2022 BTW-korting te geven op alle producten die in de winkel staan.

Vooral in de koudere maanden wil men het in huis sfeervol en gezellig hebben. Daarom is Madera Wonen in Dokkum de uitgelezen plek om inspiratie op te doen. Natuurlijk kun je er terecht voor meubels, vloerkleden en behang. Maar wat is een sfeervolle inrichting zonder goede verlichting? “Daarom is een bezoek aan onze nieuwe verlichtingsafdeling een aanrader”, laat eigenaar Paul de Jong weten. 

Veel inwoners van Friesland letten in deze tijd op uitgaven. “Daarom willen wij de mensen in deze dure dagen wat helpen met besparen. Zodat iedereen sfeervol en warm de kerstdagen door kan brengen. We geven alleen van woensdag 7 december tot woensdag 14 december 2022 BTW-korting op alles wat gekocht wordt. Dus ook op alle artikelen die in de opruiming zijn”, aldus Paul de Jong.

Sfeervol

Wie zijn of haar interieur nog voor de kerst extra sfeervol wil maken, moet beslist bij Madera Wonen in Dokkum gaan kijken. Eigenlijk is er voor elke smaak of stijl wel iets te krijgen. Of het nu gaat om landelijk , modern of industrieel, de kans dat je slaagt is groot. Helemaal omdat de BTW-korting meteen verrekend wordt. 

Madera Wonen is te vinden aan de Zuiderschans 1-B te Dokkum. Voor meer informatie kijk op www.maderawonen.nl