Afbeelding
Foto: Actief Media

Voor iedere gelegenheid is De Kakelhof hét juiste adres

Algemeen

Opeinde - Hoe veelzijdig kun je als kippenrestaurant zijn? Frits Ziengs, eigenaar van kippenrestaurant De Kakelhof, weet als geen ander hoe je kunt variëren met kip en hoe je als restaurant een brede doelgroep aantrekt. “Wij doen eigenlijk alles.” Op het gebied van speciale gelegenheden is veel mogelijk. Daarbij wordt er altijd rekening gehouden met diëten en allergieën. 

Het restaurant is helemaal ingericht op families. De aankleding is gezellig en er zijn aparte ruimtes voor kleine gezelschappen. Zo is er het ‘Kippenhok’ voor groepen tot 20 personen en het overdekte terras ‘Nijtap aan Zee’ voor groepen tot 40 personen. “Het is fijn om met de familie een eigen ruimte te hebben. ‘Pake’ of ‘beppe’ kan zich dan ook even terugtrekken als het te druk wordt”, aldus Ziengs. 

Een bijkomend voordeel is de centrale ligging van De Kakelhof, op nog geen vijfhonderd meter van De Wâldwei, van waar je zo op de A7 bent. Parkeren kan gratis op het grote parkeerterrein. Dit maakt De Kakelhof ook een geschikte locatie voor de komende feestdagen in december. U vindt de menu’s op de website.

Voor groot en klein zijn kipgerechten in allerlei variaties verkrijgbaar, van een ‘Roverspies’ met pittig gekruide kip tot ‘Kip van beppe’. Doordat we bijna alles zelf maken, kunnen we rekening houden met diëten en allergieën. “Ook zijn bijna al onze gerechten glutenvrij, op de gebonden soepen en sauzen na. Speciale voorkeuren horen wij graag bij de reservering. Indien gewenst kunnen wij dan producten bestellen, zelfs halalvlees en vegetarische ‘kip’ is mogelijk”, legt Ziengs uit. Vooral voor het weekend en met de feestdagen is het advies om vooraf te reserveren.

De echte kip in de gerechten is altijd droog geslacht, dit betekent dat er geen vocht aan is toegevoegd. Daarnaast zijn alle producten zoveel mogelijk vers. “Vers is bij ons echt vers, zelfs de aardappelen schrappen wij nog zelf.” Kip is ook een prachtig product om mee te werken, daarom zijn wij op zoek naar een gemotiveerde kok, die zich helemaal kan vinden in de bereiding van de verschillende kipmenu’s. Bij interesse mail o.v.v. Vacature Kok naar dekakelhof@gmail.com

Kijk voor de uitgebreide kaart op www.kippenrestaurantdekakelhof.nl | Nijtap 45 Opeinde |