Sinterklaascadeautjes voor de kinderen.
Sinterklaascadeautjes voor de kinderen. Foto: Ingezonden

Elk kind verdient een Sinterklaascadeautje

Algemeen

Stijgende energieprijzen, duurdere boodschappen, dat komt tegen de feestdagen helemaal slecht uit. Mensen die hulp zoeken bij een voedselbank hebben het nu nog moeilijker dan anders. Wat blijft er na al de rekeningen en boodschappen nog over om een cadeautje voor de kinderen te kopen?  Elk kind verdient toch een Sinterklaascadeautje te krijgen op pakjesavond!

Gelukkig zijn er mensen die aan anderen denken. Zorgorganisatie ZuidOostZorg staat midden in de maatschappij en heeft ook oog voor anderen dan alleen binnen de eigen organisatie. Bij ZuidOostZorg werd een Speelgoed/lekkernijen actie bedacht. Met veel enthousiasme hebben personeel, vrijwilligers en bezoekers cadeautjes ingezameld voor de kinderen van de klanten van de Voedselbanken in die plaatsen waar ZuidOostZorg gevestigd is. De actie was een enorm succes! Er is een gigantische hoeveelheid cadeautjes en lekkernijen bijeengebracht. De pakjes zullen in de week van 28 november aan de klanten van de voedselbanken worden meegegeven voor hun kinderen.

In Heerenveen is geen vestiging van ZuidOostZorg. Door het grote aantal pakjes gekregen bij de voedselbank Smallingerland konden de kinderen in Heerenveen ook iets krijgen.