Bosch Car Service Autobedrijf J.B. Andringa in Burgum
Bosch Car Service Autobedrijf J.B. Andringa in Burgum Foto: Merel Klijzing

Bosch Car Service Andringa gaat uitbreiden

Algemeen

Bosch Car Service Andringa in Burgum is gespecialiseerd in onderhoud en reparaties van alle merken auto’s en (lichte) bedrijfswagens. Merkonafhankelijk dus en van alle leeftijden. “Tevens zijn wij een betrouwbaar adres voor alle APK- keuringen en storingsdiagnoses en alle diensten die je van een moderne garage mag verwachten. Bij ons weet je altijd waar je aan toe bent en komt je nooit voor verrassingen te staan”, laat eigenaar Jan Berend Andringa weten. Om alle klanten optimaal te kunnen helpen zal binnen het autobedrijf uitbreiding van de werkplaats gaan plaatsvinden met 450 m2.

Al bijna 25 jaar is Bosch Car Service Andringa gevestigd in Burgum, tegenwoordig op Hannelswei 9A. Jan Berend Andringa: “Vandaag de dag zijn we daar nog steeds gevestigd en gaan we zelfs uitbreiden, met de missie om je een full-service ervaring te bieden op het gebied van mobiliteit. En of het nu gaat om auto’s op traditionele brandstof, hybride uitvoeringen, leaseauto’s of elektrisch aangedreven voertuigen, wij hebben hiervoor alle kennis in huis om alle soorten auto’s deskundig te onderhouden of te repareren.” 


Het team van Autobedrijf J.B. Andringa. - Marcel Lijzing

Professioneel team

Naast eigenaar en naamgever Jan Berend Andringa zijn er nog drie prima geschoolde eerste monteurs in dienst en een autotechnicus. Drie van de vier medewerkers hebben het diploma van eerste monteur met APK-bevoegdheid. Daarnaast worden alle medewerkers regelmatig bijgeschoold zodat zij op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen binnen de autobranche en werken ze altijd met de nieuwste technieken die bij Bosch beschikbaar zijn. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de kennis van Bosch.  “Vanzelfsprekend voeren wij veel van onze werkzaamheden uit met kwalitatief hoogwaardige Bosch apparatuur. We hebben een uitlijnspecialist die via een 3D-systeem ook de sportieve auto’s tot in de puntjes kan afstellen. Daar heeft hij extra ervaring mee. Tevens maken we gebruik van originele kwaliteitsonderdelen, zodat fabrieksgarantie intact blijft.”

Bedrijfswagens

Als ondernemer weet Jan Berend Andringa als geen ander dat vervoer en mobiliteit voor ondernemers onmisbaar zijn. Daarom zijn ook bedrijfswagens van harte welkom bij Bosch Car Service Andringa. De werkplaats is daarom uitgerust met zware hefbruggen, speciaal voor bussen, bakwagens en bestelwagens. “Wij begrijpen maar al te goed dat je als ondernemer altijd op je bedrijfsauto moet kunnen vertrouwen. Je wilt snel geholpen kunnen worden; stilstand betekent namelijk in veel gevallen omzetverlies. Daarom hebben wij voor bedrijven een snelservice”

De voordelen van Bosch Car Service Andringa op een rijtje

Merkonafhankelijk  - Aircoservice - Specialisatie in uitlijning - Passend vervangend vervoer - BOVAG Reparatiegarantie - Onderhoud volgens fabrieksspecificaties

Halen en brengen

Is je auto toe aan de jaarlijkse APK-keuring of een grote beurt, dan kun je online een afspraak inplannen. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de haal- en brengservice. Hoe makkelijk is dat! Dat kan thuis zijn of op je werk. Zo heb je er geen omkijken naar, terwijl de reparatie wordt uitgevoerd. “Dit doen wij met de Bosch Car Service onderdelenvoorziening. Die onderdelen hebben wij standaard op voorraad, of dezelfde dag in huis. Zo kun je altijd weer snel over je auto of bedrijfswagen beschikken.”

BOVAG-gecertificeerd en Erkend duurzaam

 “Bij ons staat kwaliteit en duurzaamheid voor klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom zijn we ‘’BOVAG’’ gecertificeerd en ‘’ERKEND duurzaam’’ gecertificeerd. Hiermee voldoen we aan de hoogste kwaliteit en duurzaamheidseisen in de mobiliteitsbranche en zijn we toekomstgericht”, besluit Jan Berend Andringa zijn verhaal.

Vacature Automonteur

Op dit ogenblik zoekt Autobedrijf J.B. Andringa nog een automonteur die het team kan komen versterken. Je werkt in een gemotiveerd team en hebt de beschikking over professionele apparatuur. Stuur je sollicitatie naar info@autobedrijfandringa.nl o.v.v. vacature automonteur.