Swingend concert met Elvis E en Choir
Swingend concert met Elvis E en Choir Foto: Management Elvis E

Zet in uw agenda: specials van Bethel Drachten

In de Vrije Baptistengemeente Bethel gaan we een spetterende periode tegemoet met bijzondere specials op het programma.

9 oktober: Elvis E en Choir

Zo hebben we op zondag 9 oktober om 19.30 uur een swingend concert met Elvis E en Choir. Elvis E en zijn koor zingen prachtige liedjes met als thema 'Ik zie jou'. Via muziek en een korte overdenking gaan we deze avond samen op zoek naar de liefde van God. Het wordt een swingend concert. Blijven zitten is geen optie. Kom, geniet en neem vooral je vrienden mee. 

16 oktober: Square Night met Joel Ricardo 

Naast het interkerkelijk tienerevent Square, dat jaarlijks plaatsvindt in Drachten en waar zo’n 1000 tieners en leiders samenkomen, organiseert Bethel ook enkele keren per jaar de Square Night. Vele tieners komen dan bij elkaar om, samen met de Squareband, een geweldig feest te vieren, dit tot eer van God. Deze avond, die om 19.30 uur begint, ontvangen we Joel Ricardo als spreker. Een te gekke avond waar iedereen welkom is. 

30 oktober: Kidspraise 

Na het enorme succes van vorig jaar, bruisen we van energie voor de Kidspraise van dit jaar, met als thema: 'Laat je licht maar schijnen'. Een geweldige middag voor de kids van groep 1 tot en met 6 en hun ouders. Uiteraard zijn groep 7 en 8 ook van harte welkom. We gaan zingen, dansen en leuke dingen doen. Joepie en Pien, het kinderkoor Fjoer en Nynke Joore komen langs. Het wordt super! Dus neem je vriendjes en vriendinnetjes mee zodat we er samen een hele toffe middag van kunnen maken. We starten om 16.15 uur; om 16.00 uur gaat de deur al open. 

6 november: Worship Night met Reyer 

Tot slot willen we iedereen uitnodigen voor de Worship Night op zondag 6 november om 19.30 uur. Als special guest komt niemand minder dan Reyer. We kennen Reyer onder andere van de opwekkingbands, de EO Jongerendag, Soul Survivor, New Wine en diverse andere festivals.

De bovenstaande specials maken deel uit van het programma van de Vrije Baptistengemeente Bethel. Het is voor iedereen, jong en oud en vrij entree. Dus zet het in je agenda, nodig anderen uit en kom langs voor bijzondere momenten van ontmoeting. Meer info: www.bethel.nl/agenda.

Dit artikel is ingezonden door de Vrije Baptistengemeente Bethel.