Feestelijke opening JIMMY'S Sportsclub in Drachten. V.l.n.r. Anna, Jimmy en Jan Rijpstra.
Feestelijke opening JIMMY'S Sportsclub in Drachten. V.l.n.r. Anna, Jimmy en Jan Rijpstra. Foto: Actief Media

Burgemeester Jan Rijpstra opent JIMMY’S Sportsclub in Drachten

Algemeen

Zaterdag 1 oktober was de Grand Opening van JIMMY’S Sportsclub in Drachten. De sportschool The Sportsclub, later bekend als The Blue Lifestyle Club, is op 1 juli 2022 overgenomen door Jimmy Woudstra. Jimmy is voor vele sporters al een bekend en vertrouwd gezicht. Samen met partner Anna en burgemeester van Smallingerland Jan Rijpstra werd de feestelijke openingshandeling verricht.


Feestelijke opening JIMMY’S Sportsclub. V.l.n.r. Jimmy, Anna en burgemeester Jan Rijpstra. - Actief Media

Aan de slag 

Veel mensen willen zich graag fitter gaan voelen, ze willen meer bewegen en gezonder eten. Ze hebben goede voornemens, gaan hier mee van start, maar weten dit niet altijd vol te houden. Soms vallen ze terug en komt het welbekende jojo-effect tevoorschijn. “Eén keer per week naar de sportschool gaan is mooi, maar je moet juist dagelijks in beweging blijven”, is het advies wat Jan Rijpstra, die zelf vroeger sportleraar was, de aanwezigen bij de opening dringend adviseert.”


Medewerkster Stien, met roze hoodie, 25 jaar in dienst, werd in de bloemen gezet. - Actief Media

Persoonlijke aanpak 

Jimmy: “Wat het sporten bij JIMMY’S Sportsclub zo anders maakt is de persoonlijke touch. We kijken echt naar wat de klant nodig heeft en blijven dit monitoren. We werken met fitnessschema’s op maat. Naast het sporten is de club ook een gezellige plek om even bij te kletsen met een bakje koffie.” 

JIMMY’S Sportsclub is te vinden aan de Raai 10 te Drachten. Voor meer informatie kijk op www.bluelifestyle.nl