Altijd al willen weten hoe je je haar moet knippen?
Altijd al willen weten hoe je je haar moet knippen? Foto: Ingezonden

Haarknippen voor beginners in Feanwâlden

Algemeen

Altijd al willen weten hoe je je haar moet knippen? Dan is dit je kans! Thuiskapster Baukje gaat met iets nieuws beginnen: ‘Een cursus haarknippen voor beginners’.

Baukje gaat in op de vraag van kennissen en klanten hoe ze het beste iemand kunnen gaan knippen. Sinds de coronatijd en tijdens vakanties vinden mensen het handig om te weten hoe ze zichzelf hierin een beetje kunnen gaan redden. “Hopelijk krijgen we die coronatijd niet weer terug,” vertelt Baukje. “Ik vind het veel te gezellig met mijn klanten, die kan ik eigenlijk niet missen”. Tijdens de cursus worden de basistechnieken geleerd van hoe ze het haar van mannen, vrouwen en kinderen kunnen gaan knippen. “Vooral jonge kinderen kunnen het soms erg spannend vinden om naar de kapper te gaan, dus dan is het handig als bijvoorbeeld iemand thuis het haar kan knippen.” 

Als thuiskapster krijgt Baukje het steeds drukker, in de Westereen en Feanwâlden heeft ze de meeste klanten, en dan met name de oudere klanten en gezinnen die het erg fijn vinden als er iemand bij hun thuis het haar komt doen. Baukje doet naast het knippen ook permanent zetten en haarverven. Op de vraag of Baukje ook bang is om klanten hiermee te verliezen antwoord ze: ”Nee, zeker ben ik niet bang om klanten te verliezen, degene die graag willen leren knippen leren het toch wel.” In oktober gaan de lessen van start in Feanwâlden. 

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten kijk even op de site van thuiskapster Baukje: www.thuiskapperbaukje.nl of neem contact met haar op 06-13300899.