Pim & Pom vieren feest in theater de Colle
Pim & Pom vieren feest in theater de Colle Foto: Ingezonden

Notaris trekt nieuwe lotnummers voor komende voorstellingen in theater De Colle

Algemeen

Afgelopen vrijdag is door notaris Kluitenberg te Kollum weer een trekking verricht voor vrijkaarten voor een aantal voorstellingen in theater de Colle. Deze keer gaat het om 5 vrijkaarten voor de muziekvoorstelling 70’s Unplugged op zaterdag 1 oktober a.s. Tevens zijn er 5 lotnummers getrokken voor de kindervoorstelling Pim en Pom vieren feest op zaterdag 8 oktober. 

De winnende lotnummers voor The 70’s unplugged zijn: 13067 - 11190 - 13670 - 19263 - 13447 De winnende lotnummers voor Pim & Pom zijn: 11957 - 15317 - 14526 - 11980 - 12960

Pim & Pom

Deze twee beste kattenvriendjes van het land beleven weer een nieuw, grappig, muzikaal maar bovenal feestelijk avontuur. Wat vieren Pim & Pom voor feest? En wat heb je precies nodig voor een groot feest? Zal alles vandaag wel goed gaan? De twee kunnen jullie hulp goed gebruiken. Duik in de wereld van Fiep Westendorp Pim & Pom. En vier met de hele familie een Pim en Pom-tastisch feest!

Check dus goed je lotnummer welke op de bewaarflyer staat die eind augustus is verspreid. Je kunt de prijs op vertoon van de flyer afhalen voor aanvang van de betreffende voorstelling. Voor de voorstellingen zijn ook via www.decolle.nl kaartjes te bestellen. De programmaraad van theater De Colle hoopt je te mogen verwelkomen bij één van de voorstellingen.