BTW Actie bij Madera Wonen
BTW Actie bij Madera Wonen Foto: AciefMedia

BTW Actie bij Madera Wonen Dokkum

Het valt niet mee in deze tijd om nog fatsoenlijk rond te komen. We hebben als inwoners van Friesland allemaal met inflatie te maken en ook de energierekening gaat flink omhoog. Zijn er dan helemaal geen meevallers? Ja zeker! Want bij Madera Wonen in Dokkum halen we de BTW er vanaf. Madera Wonen is de nieuwe naam van wat voorheen Meubelcentrale Dokkum was. 

Ben je net aan nieuwe meubels, verlichting, vloerkleden of behang toe dan kun je bij Madera Wonen je inrichting een complete makeover geven. Ben je al tijden toe aan een nieuw bankstel, of een nieuwe salontafel dan is er in Dokkum aan de Zuiderschans 1B een ruime keuze. En of je nu mooie accessoires zoekt of een perfecte draaistoel in een bepaalde kleur of stof, je vindt het bij Madera Wonen in Dokkum. 

“Onze medewerkers staan altijd klaar op een deskundig woonadvies te geven. Daarbij zijn ze op de hoogte wat op dit ogenblik de trend is en kunnen ze zorgen voor een perfecte interieurmatch waar je jarenlang plezier van zult hebben”, laat Paul de Jong weten.

BTW korting op alles

Paul de Jong wil nog eens graag benadrukken dat de BTW-korting op het gehele aanbod geldt, maar niet op artikelen met korting, maar weer wel op de nieuwste collectie. Loop dus gerust binnen en profiteer van deze mooie korting.