Freddy de Haan steekt het vuur aan, waarna de activiteiten beginnen.
Freddy de Haan steekt het vuur aan, waarna de activiteiten beginnen. Foto: ingezonden

Expeditie Robinson als start van het nieuwe seizoen FCJT

Algemeen

Zaterdag 17 september was de start van het nieuwe seizoen voor het jeugdwerk van de Federatie Christelijk Jeugdwerk Tytsjerksteradiel (FCJT). Freddy de Haan en Tjikke Krijgsman van de FNP-fractie in Tytsjerksteradiel openden het evenement bij de Grote Wielen. Na een openingswoordje en het aansteken van het vuur konden de kinderen en ouders los. 

Zo’n 160 kinderen en ouders deden mee aan deze startactiviteit die in het teken stond van ‘Expeditie Robinson’. Alle kinderen en ouders werden verdeeld in zeven groepen. Elke groep moest alle activiteiten uitvoeren, zoals het bouwen van een catamaran, boogschieten, survivallen, puzzels oplossen en spellen spelen waarbij samenwerken nodig was.

Ook de komende maanden worden er weer volop activiteiten georganiseerd. Zo is er op 8 oktober een jeugddag in Glinstrastate Burgum en op 4 november een grote playbackshow ook in Burgum. Opgeven voor deze activiteiten kan al via info@fcjt.nl. Zie voor meer informatie op de website: www.fcjt.nl of op de Facebookpagina of Instagrampagina van de FCJT.