Als leerling installateur kun je bij Safe Solar
Als leerling installateur kun je bij Safe Solar Foto:

Ga bij Safe Solar als installateur voor een zonnige toekomst

Als er één branche is waar je als aanpakker meteen aan de slag kunt is dat als monteur van zonnepanelen. Met een volle orderportefeuille heeft Wichard Dijkstra de komende tijd genoeg werk voor een zzp-ers, ervaren krachten en leerling-installateurs.

Tijdens de periode dat je leerling aan de slag bent kun je je ambitie waarmaken en specialist worden in het monteren van zonnepanelen. Het is natuurlijk altijd mooi meegenomen als je over twee rechterhanden beschikt en van huis uit al interesse in techniek hebt. Heb je het naar je zin dan zijn er altijd mogelijkheden om door te groeien tot professioneel installateur.

Minstens zo belangrijk als de materialen zijn de vakmensen. Want de zonnepanelen en installaties moeten veilig geïnstalleerd worden. Wichard is trots op ‘zijn’ monteurs, die dagelijks voor hem het dak opgaan. “Het is fantastisch hoe zij de handen uit de mouwen steken om alle klussen zorgvuldig af te ronden.”

Als ZZP-er of leerling kom je in een leuk en gemotiveerd team te werken. Samen met je collega’s realiseer je duurzame projecten. Daarnaast krijg je een gedegen opleiding en voor veilig werken een VCA-certificaat. Een goede instelling vindt Wichard Dijkstra dan ook belangrijker dan de juiste papieren. “Alles is te leren. Als je goed in het team past en affiniteit hebt met zonnepanelen en elektrotechnische installaties, dan willen wij jou graag opleiden. En je moet natuurlijk geen hoogtevrees hebben, want dat wordt wel lastig. Daarnaast zijn ervaren krachten natuurlijk ook welkom”

Wil je deel deel uitmaken van het Safe Solar-team? Neem dan contact op met Wichard Dijkstra in Burgum via algemeen@safesolar.nl.