Terug naar de muzikale jaren zeventig van de vorige eeuw met de band 'The 70's Unplugged'
Terug naar de muzikale jaren zeventig van de vorige eeuw met de band 'The 70's Unplugged' Foto: Ingzonden

Back to the seventies in theater de Colle

Algemeen

Het culturele seizoen is ook in theater de Colle in volle hevigheid losgebarsten. Dat er veel animo is om de voorstellingen bij te wonen blijkt uit het feit dat de eerste voorstelling die komende zondag op de planken staat van Freark Smink ‘ Wat Soesto!’ inmiddels uitverkocht is. Voor de liefhebbers van muziek uit de zeventiger jaren is er goed bericht, want die kunnen zaterdagavond 1 oktober in de theaterzaal van De Colle een onvergetelijke avond beleven. Dan treedt de legendarische band ‘The 70’s Unplugged’ op.

Die avond zal het bruisen van prachtige live muziek uit de zeventiger jaren. Wie kent ze niet, nummers van Fleetwood Mac, The Eagles, Bob Dylan, Crosby-Still-Nash & Young en vele anderen. En wie kunnen dat beter vertolken dan de dynamische muzikanten van ‘The 70’s Unplugged.

Uniek optreden

Dit is een vijfkoppige band die al jaren door geheel Nederland toert en een enthousiast publiek aantreft in uitverkochte zalen. De programmaraad van theater De Colle is dan ook bijzonder trots dat de band in De Colle gaat optreden. Het is een concert wat u niet wil missen. Na de moeilijke corona periode is het nu wel weer tijd voor pure ontspanning. We hopen op een mooie gezellige avond. Kaarten zijn te verkrijgen via www.decolle.nl