Liefhebbers vergapen zich in Burgum aan prachtige oldtimers
Liefhebbers vergapen zich in Burgum aan prachtige oldtimers Foto: Actief Media

Fotoreportage Oldtimer Dag Burgum

Algemeen

Het centum van Burgum werd afgelopen zaterdag overstroomd met oldtimers en liefhebbers van deze auto’s. Het was gezellig druk en prachtig weer voor dit evenement. De organisatie was meer dan tevreden over de massale opkomst en het soepele verloop van dit evenement. Er waren veel eigenaars en ook bezoekers afgereisd naar Burgum, die zich vergaapten aan al het blinkend en ronkend schoon.

De fotograaf van Actief Media bezocht dit prachtige evenement en legde diverse oldtimers vast op de foto. Deze foto’s zijn te bekijken en te bestellen in de fotowebshop van Actief Media. Scan de QR code om de hele fotoreportage te bekijken.


Naast alle activiteiten die regelmatig in het centrum van Burgum georganiseerd worden is dit jaar de Oldtimer Dag een van de grootste evenementen. Naar het lijkt is dit een goede keuze van de Stichting BAK (Burgumer Aktiviteiten Kommisje) om deze oude auto’s en motoren naar Burgum te halen. De fotograaf van Actief was natuurlijk aanwezig en maakte een mooie fotoreportage

Klik op deze link en bekijk of bestel de foto’s via onze fotoshop.